Bli Partner

Välkommen som samarbetspartner!

Vi samarbetar gärna med dig som ser ett mervärde av MEVISIO för dina kunder. Erbjud plattformen tillsammans med, eller som ett komplement, till dina befintliga produkter och tjänster.

Audio & Video-installatörer

Jobbar du med att bygga upp konferensrum och kontorsmiljöer för företag, skolor och vård & omsorg? Då ser du säkert redan potentialen i användandet av Touch Screens. Vi tror att det snart kommer vara självklart för företag att satsa på Touch Screens istället för TV-skärmar och projektorer. Därför ser vi gärna ett samarbete i att driva denna utveckling tillsammans.

Managementkonsulter

Har du ett koncept där visualisering är en av grundpelarna? Kanske jobbar du med Lean eller Agile? Med MEVISIO kan du få extra hög effekt av ditt koncept, och även hjälpa din kund att bibehålla vinsterna. Exempelvis skulle du kunna ha med dig ett färdigt kit med digitala tavlor som är speciellt utformade efter ditt koncept. Då skulle du dessutom kunna ha kontakt med din kund på distans, eftersom du i realtid kan följa deras utveckling online.

IT-företag

Har du redan idag en portfölj med olika IT-lösningar som du tillhandahåller dina kunder? Utöka den med MEVISIO – en unik lösning för extremt flexibel visualisering. Plattformen har en lång rad olika användningsområden.

Kontakta oss för samarbete

MEVISIOs samarbetspartners

Legamaster Logo

MEVISIO-plattformen är sedan start utvecklad för att kunna köras på alla dagens tillgängliga enheter, dvs. allt från Smartphones till stora Touch Screens. Tanken med visualisering är att du ska kunna samla ditt team vid den digitala tavlan, och gemensamt komma fram till åtgärder.

Legamaster tillverkar produkter för att visualisera kommunikation, och är sedan 60 år att betrakta som en av Europas ledande tillverkare av högkvalitativa produkter. 

MEVISIO är återförsäljare i Sverige av hela Legamasters utbud av interaktiva Touch Screens. Läs mer på legamaster.com.

Metodio Logotype

Metodio erbjuder produkter för visualisering på whiteboardtavlor, t.ex. Lean-tavlor, Pulstavlor och förbättringstavlor. Metodio har utvecklat ett unikt modul-koncept där man bygger upp sin visualiseringstavla med olika magnetark. Det är samma princip som MEVISIOs digitala tavlor som också byggs upp av moduler. Försäljningen sker genom företagets webshop metodio.se.

MEVISIO erbjuder gärna helhetslösningar där även Metodios produkter ingår, och vice versa. 

Meffecta

Meffecta AB är ett konsultföretag som hjälper dig att utveckla din verksamhet och dina processer. Företaget erbjuder tjänster som Projektledning, Processutveckling, Kvalitetsledning, Revision, Verksamhetsanalys, Mål- och resultatuppföljning samt Ständig Förbättring. 

Meffecta är återförsäljare av MEVISO och kan erbjuda ett komplett paket med utbildning och konsulttjänster.

Ditt företag här? Kontakta oss för ett samarbete!

Vi är medlemmar i SFK – Svenska Förbundet för Kvalitet, som är en ideell förening som riktar sig till alla som är intresserade av verksamhetsutveckling. De olika regionala föreningarna ordnar nätverksträffar och studiebesök.

SFK anordnar även konferensen WQD, World Quality Day