Om företaget

Om företaget MEVISIO

MEVISIO Inc. är ett nystartat företag - med alla fördelar du kan tänka dig, som exempelvis flexibilitet, snabbhet och nyskapande! Företaget startades för att vi såg att de verktyg som fanns på marknaden inte fullt ut klarade av att lösa de behov som ledare och team har - att visualisera mål och aktiviteter kopplat till den dagliga verksamheten.

Marcus Wejderot

Marcus Wejderot, MEVISIO co-founder

Marcus är sedan länge engagerad inom IT- och verksamhetsutveckling, både som managementkonsult och som utvecklare och projektledare för implementation av olika IT-lösningar. Marcus är VD för MEVISIO och ansvarig för produktutvecklingen. 

    

Mats Ljungqvist

Mats Ljungqvist, MEVISIO co-founder

Mats kommer med erfarenheter som bilbyggare, arbetsledare, Lean-ansvarig, och har även många års erfarenhet som managementkonsult. Mats är ansvarig för försäljning och hjälper dig med utformning och konfiguration av MEVISIO-plattformen.

    

Vår strategi är att bygga MEVISIO som företag genom att låta Flexibilitet och Enkelhet vara våra ledord, inte bara för produktutvecklingen utan även för alla relationer med kunder och partners. Plattformen kommer att fortsätta utvecklas och säljas genom ett växande nätverk av partners internationellt. Det gör att du som kund kommer serveras nya möjligheter i hög takt, både i form av nya funktioner och att tillgänglighet och support säkras där ditt företag verkar.

Som personer delar vi ett djupt rotat driv att bygga MEVISIO till världens bästa plattform och företag kring digital visualisering för ledare och team i operativ verksamhet. Vi delar även intresset av att på ett säkert sätt utmana gränser och utforska möjligheter. Bland våra fritidsaktiviteter hittar du bland annat fallskärmshoppning, dykning, downhillcykling och segling. Detta har vi med oss i MEVISIO – vi vill utmana nuvarande arbetssätt och på ett säkert sätt hitta nya möjligheter.

The MEVISIO Story

Dagen efter Lucia, den 14 december 2016 i Stockholm, presenterade vi ett utkast på en digital Lean-tavla för en Servicechef på ett stort Fastighetsbolag. Reaktionen var oerhört mycket positivare än vad vi förväntat oss - och bara några månader senare var första kunden igång och körde skarpt i systemet. Läs mer om The MEVISIO story i vår blogg.