Boka visning – Testa själv – Beställ

Stegen för att komma igång med MEVISIO

Steg 1

Börja med att boka en personlig visning här nedan, och testa sedan själv i lugn och ro i vår demo-miljö. Vi går även igenom prislistan i detta steg.

Steg 2

Vi diskuterar tillsammans vilka möjligheter som finns för din verksamhet. För projekt med tavlor till flera olika team kör vi gärna en workshop för att ge inspiration.

Steg 3

Efter beställning bygger vi upp eran miljö, och designar de tavlor som du har beställt. Allt sker i nära samarbete med dig och dina medarbetare.

Steg 4

Nu kan ni köra igång! Det behövs ingen utbildning för att använda tavlorna, men det kan vara bra att köra en uppstartsträning med coachning för att få till bra pulsmöten.

I samband med visningen får du även ett konto till demo-miljön så att du kan testa själv i lugn och ro. Välj en tid nedan och fyll i formuläret som dyker upp, så får du ett mail med en kalenderbokning. Visningen tar 30-60 minuter.

Välkommen att besöka oss i centrala Stockholm, för visning och uppstart

Mats och Marcus med en projekt-tavla på en pekskärm

Vi designar tavlorna för din verksamhet i nära samarbete med er. Om ni besöker oss kan ni även få uppleva hur det är att köra ett digitalt Pulsmöte med en Touch Screen.

Boka besök hos oss