Plattformen

Byggbar visualisering, anpassad för touch

Det som gör MEVISIO unikt är att du jobbar med visuella tavlor. Det kan vara tavlor för Lean och Agile, som är vanligast. Men det kan även vara för att visualisera säkerhet, projekt, 5S, försäljning, personal och ledningens arbete. Hela verksamheten går att visualisera i plattformen.

Bygg unika tavlor, med smarta moduler

MEVISIO är en flexibel plattform för visualisering med digitala tavlor. Varje tavla byggs upp genom att välja bland flera färdiga moduler. Du kan t.ex. välja bland moduler för diagram, flyttbara kort för t.ex. Kanban, tabeller, kartor, feedback smileys, formulär, checklistor.

Din tavla blir på så vis helt unik och anpassad för dina behov. Modulerna är dessutom smarta – för varje modul finns en koppling till en avancerad databas som utformas efter din verksamhet. Du kan också välja att modulerna och tavlorna ska kopplas ihop med varandra, så att du kan visa samma data i olika tavlor och på olika sätt. 

Touch & Mötesläge - De digitala möjligheterna utnyttjas fullt ut

Tavlorna är designade så att de ska kännas intuitiva och inbjudande att använda. Exempelvis är MEVISIO redan från grunden utvecklad för att fungera perfekt på Touch-baserade enheter som jättestora pekskärmar, surfplattor och smartphones. Du hittar Touch Screens här »

Plattformen kommer dessutom snart med ett inbyggt mötesläge som gör att onlinemöten verkligen fungerar. Du slipper dela skärm – med MEVISIO ser alla deltagare samma bild lokalt, med knivskarp upplösning.

Visualisera patientsäkerhet på en digital pulstavla med pekskärm

Modulbaserad tavla

Du bestämmer själv hur dina tavlor ska se ut. Tavlorna komponeras med olika moduler som t.ex. indikatorer för nyckeltal, planeringstabeller, PDCA-hjul, Kanban-tabeller och interaktiva kartor.

Åtkomlig överallt

Oavsett var du eller dina medarbetare befinner er i världen så har ni alltid tillgång till tavlan via internet på en dator, mobil eller surfplatta. Allt är uppdaterat i realtid.

Peka, dra och svep

Tavlorna har ett  inbjudande gränssnitt anpassat för pekskärmar, som gör att det är intuitivt att peka, dra och svepa på tavlan – precis som på en surfplatta.

Tavelmöte vid Touch Screen

Precis som med en whiteboard-baserad visualiseringstavla kan du ha ditt tavelmöte vid en stor Touch Screen. Du kan köra hur många olika tavlor som helst på samma skärm, vilket sparar plats.

Anpassa efter dina behov

Precis som en fysisk whiteboardtavla så går det att designa din tavla precis så som du vill ha den. Saker som antal tavlor, moduler, färger och rubriker kan anpassas.

Koppla ihop tavlor

Tavlorna ger dig full kontroll. Och genom att koppla ihop flera olika tavlor så kan t.ex. ledningsgruppen få en samlad bild över vad som pågår i verksamheten. Alltid uppdaterad i realtid.

Flera språk

Plattformen är från grunden utvecklad för att hantera olika språk på rubriker och listor. Det gör att ni kan ha exempelvis en gemensam översiktstavla med en sammanställning som alla kan förstå.

Integrera med andra system

MEVISIO kan kopplas ihop med andra system som t.ex. affärssystem, ärendehantering och kalendrar. Syftet kan vara att visa eller hantera informationen mer visuellt, eller för att få en dashboard med allt på ett ställe.

Analysera och förbättra

Vill du göra systematiska analyser av datan för att hitta förbättringsmöjligheter? All historik från tavlorna sparas och kan exporteras, vilket gör att du kan gräva djupare i trender och avvikelser.

Molnbaserat via webläsare

Plattformen körs i molnet och du kommer åt den med en vanlig webläsare på en dator, mobil eller surfplatta. All data krypteras och säkerhetskopieras vilket gör den trygg att använda.

Boka visning och få inloggning till demo

Ny, modern teknik för en framtidssäker lösning

Plattformen MEVISIO är utvecklad med senaste tekniken för att kunna hantera allt från enkla behov med några få tavlor, till stora internationella koncerner med tusentals tavlor. Med hjälp av moderna verktyg och tjänster är plattformen åtkomlig över hela världen redan från start.

Datahantering

Vi använder enbart välkända och betrodda tjänsteleverantörer för hosting av våra applikationer och data. Det gör att driftssäkerhet, hastighet och åtkomlighet blir mycket hög. 

Säkerhet

Eftersom viktig data hanteras i systemet är säkerheten högt prioriterad. All kommunikation över internet sker krypterat med SSL. Lösenord sparas aldrig i klartext. 

Integrationer

MEVISIO använder RestAPI för att möjliggöra integrationer med andra system. Om bara systemet som du vill hämta data från är öppet för integrationer så kan vi bygga en fungerande koppling. Detta görs tillsammans med er IT-avdelning eller relaterad tjänsteleverantör.

Modern teknik i MEVISIO